5 Carti Despre Agricultura

Dacă-am crescut o degetul mare verde si place sa grădină, sau se gândesc la începe o operaţiune de agricultura, există o mare cantitate de informaţii pentru a revizui înainte de fapt rupere la sol. Agricultura este o profesie foarte neînţeles, şi mare parte din public face de fapt în creştere a fi o sarcină simplă de plantare, udare şi obţinerea de recompense. Numai dacă ar fi fost uşor, am ar tot fi flocking la câmpurile într-un efort să crească.

Agricultorul atât controlează şi este controlat de natura, şi este un dans complicate între cele două pentru a crea susţinerea pentru oameni. Agricultorii trebuie să fie part-time Meteorologii, botanişti, mecanica, oameni de afaceri şi de afaceri şi marketing, şi o serie de alte profesii amestec pentru a crea o ocupaţie foarte complexe şi dificil. Prin urmare, pentru a introduce cititorii să rigurozitatea o carieră de agricultura, sau pentru a avansa cunoaşterea în cele interesate în agricultura sau de Gradinarit, aici sunt cinci cărţi cel mai util şi informativ pe această temă.

agricultura

Primul rând, ecologica agricultura Manual de Ann Larkin Hansen este cea mai cuprinzătoare şi în profunzime ghid pentru a începe o operaţiune de agricultura disponibile. Peste 400 de pagini de ghiduri cum să valoroase, profiluri de agricultor şi explicaţie aprofundată ar trebui să facă această carte primul pe lista pentru a citi. Aceasta variază în subiecte de gestionare a compostului, de îngrijire pentru pomi fructiferi, şi ce să caute în achiziţionarea terenurilor pentru ferma ta. Nu există nici o carte egale ca valoare pentru oricine este interesat în incepand o fermă.

Acum că sperăm că aţi citit prin The Manual ecologica agricultura, recolta de partajare este un trebuie să-citit pentru a determina ce fel de agricultura operaţie doriţi să ruleze. Tendinţa nouă şi cea mai rapidă creştere în agricultura, comunitate sprijinit agricultură (CSA) este format din ferme care angajează Comunitatea în moduri care tradiţionale ferme nu pot. Internet poate oferi unele elementele de bază începe şi gestionarea un CSA, Elizabeth Henderson şi Robyn Van En intra în detaliu pentru a oferi cititorilor lor cu o înţelegere aprofundată a principiilor şi puncte de amendă de CSA management. Incepand un CSA este o opţiune foarte atrăgătoare pentru micii agricultori şi această carte serveşte ca ghid pentru succes.

Compus de Novella Carpenter şi Willow Rosenthal, agricultor urbane esentiale este un instrument de mare pentru a începe un mic agricultura funcționarea în limitele de un oraş, apartament sau alt spaţiu limitare. Nu toată lumea care doresc să crească alimente are luxul de a zdrobitoare hill şi rural terenurilor agricole, astfel încât acest sfat poate fi aplicat la verde degetele peste tot. Autorii să ia o abordare foarte practică la tot ceea ce aţi putea dori să ştiu despre creşterea alimente pe un teren mic.

Aprobat de faimosul gânditor verde şi restauranteur Alice Waters, John Jeavons’sHow să crească mai mult legume este o interesantă lectură dinamica vieţii solului şi puterea de sol sănătos. Evident, unul dintre cele mai importante aspecte de orice ferma (în afară de ferme hidroponice) este calitatea solului. În text, Jeavons demostrates modul de a maximiza sanatatea solului pentru a creşte o cantitate mare de alimente pe loturi mici de teren. Această carte oferă diagrame minunat de planificare şi, de asemenea, atinge pe alte subiecte interesante, cum ar fi culturile plantare în coordonare cu cicluri luna pentru o creştere mai mare. Un mare citit pentru oricine în creştere propria lor hrană.

Ultima, dar cu siguranţă nu în ultimul rând, Forrest Pritchard’sGaining solului este un citit minunat. Mai puţin de „cum să” decât altele, această carte serveşte ca un impuls de încredere pentru toţi cei care doresc să înceapă o fermă, dar nu sunt încă gata să ia apuca de treabă. Pritchard relatează povestea lui a salva ferma familiei sale pas cu pas, de învăţare intrarile si iesirile pe drum. Pritchard Arată că, cu o mulţime de muncă grea, un pic de noroc şi un bun simţ al umorului, incepand o farmis posibil. Un bun citit, chiar şi pentru cei care nu sunt interesate în agricultura.

În care acoperă „Top 5 cărţi pe agricultura”, am nu a dorit să excludă oricine de pe lista. Sincer, orice bucată de literatură care oferă asistenţă pe metode agricole corespunzătoare, care să nu dăuneze ţara ar trebui să fie aplaudat. Cu toate acestea, în aceste cinci cărţi de lectură, veţi obţine o vedere aprofundată şi bine-rotunjită a ins-şi-outs de agricultura. Unele alţi autori mare pentru a citi includ Joel Salatin, Wendell Berry şi ja Rodale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *